XENON
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
Shop Menu

Μήπως τα κεριά τρεμοπαίζουν;

Ναι, τα κεριά μας τρεμοπαίζουν για να μιμηθούν μια πραγματική φλόγα. Τα κεριά μας έχουν δοκιμαστεί για να διασφαλίσουμε την ασφάλεια σε όσους πάσχουν από φωτο-ευαίσθητη επιληψία. Μερικά από τα κεριά μας έχουν επίσης μια σταθερή επιλογή φλόγας που σας επιτρέπει να αλλάξετε το τρεμόπαιγμα σε ένα σταθερό φως, το οποίο μπορεί να είναι χρήσιμο για εκείνους που δεν επιθυμούν να έχουν ένα τρεμόπαιγμα.

Μήπως το κερί ζεσταθεί αν μείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα αναμένο;

Όχι, το κερί λειτουργεί χρησημοποιόντας τεχνολογία LED, που είναι μια μορφή παραγωγής φωτός χωρίς θερμότητα γνωστό στο εμπόριο ως ένα κερί LED.

Μήπως τα κεριά πωλούνται με μπαταρίες με μπαταρίες;

Όλα τα προϊόντα Smart Candle πωλούνται με μπαταρίες, ωστόσο, ορισμένα από τα κεριά Luminara δεν πωλούνται με μπαταρίες.

Οποιοδήποτε από τα κεριά λειτουργούν με τηλεχειριστήριο;

Αυτή τη στιγμή έχουμε 2 είδη κεριών που λειτουργούν με τηλεχειριστήριο. Κεριά Luminara και επαναφορτιζόμενα T-Lights επαγωγηκής φόρτισης.

Είναι κάποια από τα Smart Candles αδιάβροχα;

Έχουμε μια σειρά από κεριά Smart Candles που είναι αδιάβροχα. Τα εξωτερικού χώρου κεριά σιλικόνης έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να είναι σε θέση να αντέξουν στον εξωτερικό χώρο, συμπεριλαμβανομένων υψηλών και χαμηλών θερμοκρασιών, καθώς και έντονη βροχόπτωση, λόγω οτι είναι σφραγισμένα εξωτερικά απο σιλικόνη. Έχουμε, επίσης, τα επαναφορτιζόμενα επαγωγικά κεριά T-Lights σφραγισμένα, τα οποία είναι απολύτως αδιάβροχα και είναι μια μεγάλη εναλλακτική λύση απο τα κεριά σιλικόνης επειδή είναι τόσο ευέλικτα!

Είναι δυνατόν να παρατείνουμε την απόδοση των επαναφορτιζόμενων κεριών;

Ναι, μπορείτε να παρατείνετε την απόδοση στο τρεμόπαιγμα. Αντιμετωπίστε τα κεριά σας, όπως θα κάνατε με το κινητό σας τηλέφωνο. Δηλαδή, περιοδικά επιτρέψτε στα επαναφορτιζόμενα κεριά σας να αποφορτιστούν πλήρως και στη συνέχεια κάντε πλήρη επαναφόρτιση. Τα κεριά έχουν εγγύηση; Όλα τα κεριά μας, εκτός από το SC2601 λάμπα με κινούμενη Φλόγα λάμπα έχουν εγγύηση 1 έτους. Λόγω του σχεδιασμού της λάμπας με κινούμενη φλόγα δεν μπορούμε να παράγουμε μια εγγύηση για αυτό το προϊόν.

Που μπορώ να βρω μπαταρίες για τα κεριά μου;

Οι μπαταρίες που χρησιμοποιούνται σε Smart κεριά μας είναι διαθέσιμα στα περισσότερα σούπερ μάρκετ?

Μπορώ να αγοράσω ανταλλακτικά για τα επαναφορτιζόμενα κεριά μου;

Ναι, πουλάμε κεριά αντικατάστασης, η βάσεις φόρτισης και φορτιστές για όλα τα επαναφορτιζόμενα σέτς.
Παρακαλώ δείτε την ενότητα ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ για ένα πλήρες φάσμα των ανταλλακτικών μας.
 
 

Smart Candle Εγγύηση 12 μήνες

Προσφέρουμε μια εγγύηση 12 μηνών για όλα τα προϊόντα μας! Εάν το προϊόν σας είναι ελαττωματικό, απλώς επικοινωνήστε με το γραφείο μας (εφ ‘όσον είναι μέσα σε 12 μήνες από την ημερομηνία αγοράς) και θα είμαστε σε θέση είτε να προσπαθήσουμε και να σας βοηθήσουμε από το τηλέφωνο, ή μπορείτε να στείλετε το προϊόν πίσω σε εμάς και εμείς θα κάνουμε έλεγχο στο προϊόν για εσάς ή αντικατάσταση.

Τι καλύπτουμε

Όλες οι βλάβες που μπορεί να προκύψουν από κατασκευαστικά ελαττώματα καλύπτονται από την εγγύηση 12 μηνών.


Τι δεν καλύπτουμε

Παρόλο που η εγγύηση 12 μηνών καλύπτει ένα τεράστιο φάσμα βλαβών, υπάρχουν μερικές εξαιρέσεις σε αυτό ...

Όλα τα προϊόντα που αγοράσαμε από εμάς και τα οποία έχουν τροποποιηθεί ή αλλοιωθεί με οποιονδήποτε τρόπο
    

Μπαταρίες     

Γενική φθορά
    

Προϊόντα που έχουν καταστραφεί
    

Τυχαία ζημιά
   

Η χρήση μη Smart Candle φορτιστών με τα επαναφορτιζόμενα σετ Smart Candle
    

Χρησιμοποιώντας τα κεριά με ακατάλληλο τρόπο, που δεν συμμορφώνεται με τις οδηγίες χρήσης

See also...

About Us

Ό,τι και αν κάνετε, να είστε smart!!

Smart καινοτομίες, smart προϊόντα, smart σχεδιασμός. Στη Smart Candle, η λέξη smart είναι το slogan μας. Από την αποστολή και τις πωλήσεις έως την εξυπηρέτηση των πελατών και την παραγωγή, κατανοούμε πως ό,τι κάνουμε οφείλει να είναι “smart.” Η φιλοσοφία που κρύβεται σε αυτή τη λέξη είναι η επιτυχία μας. Πιστεύουμε πως οι έξυπνες επιλογές σε όλους τους τομείς της δουλειάς μας, θα μας οδηγήσουν σε καλύτερα προϊόντα, καλύτερες σχέσεις με τους πελάτες μας, και μεγαλύτερη αίσθηση επίτευξης. Με αυτή τη “smart” προσέγγιση, η εταιρεία μας είναι κορυφαία στον τομέα του φορητού φωτισμού, για επαγγελματικές και ιδιωτικές εφαρμογές.

Smart Τεχνολογία 

Τα Smart Candle χρησιμοποιούν ηλεκτρονικά κυκλώματα και LED και παράγουν φως που τρεποπαίζει και αναπαράγει τέλεια τη φλόγα ενός πραγματικού κεριού.

Smart ασφάλεια

Οι φωτιές που προκαλούνται από γυμνή φλόγα, ζεστό κερί, θερμότητα και εύφλεκτα υλικά, μπορούν να έχουν καταστροφικές συνέπειες, καταστροφή περιουσιών, τραυματισμούς, ακόμη και θάνατο. Τα προϊόντα Smart Candle που λειτουργούν χωρίς φλόγα εξαλείφουν τα ατυχήματα που σχετίζονται με τις φλόγες κεριών. Είναι ασφαλή για εσωτερικούς αλλά και εξωτερικούς χώρους και μπορούν να χρησιμοποιηθούν μαζί με υλικά όπως χαρτί, ξύλο, πλαστικό, αποξηραμένα λουλούδια και ύφασμα.

Legal notice

Είμαστε ο μοναδικός κάτοχος των πληροφοριών που συλλέγονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Δεν θα πουλήσουμε, θα μοιραστούμε ή θα ενοικιάζουμε αυτές τις πληροφορίες σε τρίτους εκτός από όσα περιγράφονται στην παρούσα πολιτική. Συλλέγουμε πληροφορίες από τους πελάτες μας για να επεξεργαστούμε παραγγελίες και να σας εξυπηρετούμε καλύτερα με σχετικές πληροφορίες, όπως επιβεβαιώσεις παραγγελιών και ενημερώσεις κατάστασης παραγγελιών. Οι πληροφορίες που συλλέγονται περιλαμβάνουν το όνομα, τη διεύθυνση αποστολής, τη διεύθυνση χρέωσης, τους αριθμούς τηλεφώνου, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τα στοιχεία πληρωμής. Επίσης, σας ζητάμε να δημιουργήσετε ένα όνομα χρήστη και έναν κωδικό πρόσβασης της επιλογής σας για μελλοντική πρόσβαση στις πληροφορίες του λογαριασμού σας. Για να διασφαλίσετε ότι το όνομα χρήστη και ο κωδικός πρόσβασής σας παραμένουν εμπιστευτικοί, ΜΗΝ μοιραστείτε αυτές τις πληροφορίες με κανέναν. Εάν επιλέξετε να λαμβάνετε το ενημερωτικό μας δελτίο ή ειδικές προσφορές, τα στοιχεία επικοινωνίας σας θα χρησιμοποιηθούν για την παράδοση αυτών των στοιχείων. Επιτρέπουμε σε εταιρείες τρίτων μερών να συλλέγουν μη προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες όταν οι πελάτες επισκέπτονται τον ιστότοπό μας. Αυτές οι εταιρείες συνήθως χρησιμοποιούν cookie ή web beacon για να συλλέξουν αυτές τις πληροφορίες προκειμένου να παράσχουν διαφημίσεις που ενδέχεται να σας ενδιαφέρουν. Ο ιστότοπός μας δεν ανταποκρίνεται στα μηνύματα ή στους μηχανισμούς "Μην παρακολουθείτε".

Ασφάλεια

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω της ιστοσελίδας μας διέπονται από το Διεθνές και το Ευρωπαϊκό Δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο, καθώς και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (ν. 2251/1994). Η εταιρεία μας έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Όλες οι πληροφορίες που σχετίζονται με τα προσωπικά στοιχεία των πελατών μας είναι ασφαλείς και απόρρητες και μας παρέχονται μόνον στην περίπτωση που οι χρήστες της ιστοσελίδας επιθυμούν να παραγγείλουν προϊόντα ή/και να λαμβάνουν ενημερωτικά e-mails / newsletter.

Όλα τα αιτήματα που αποστέλνονται on-line στην εταιρεία μας, καθώς και οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον χρήστη/πελάτη είναι απόρρητα και χρησιμοποιούνται προκειμένου οι χρήστες του να έχουν άμεση και αποτελεσματική επικοινωνία με το κατάστημα. Η εταιρεία μας δεν αποκαλύπτει, μεταβιβάζει, παραχωρεί ή ανταλλάσσει προσωπικά δεδομένα πελατών της, εκτός εάν αυτό επιβάλλεται από νόμο ή δικαστική απόφαση.

    

Contact Us

info@smartcandle.gr

Τηλ : 210 4515306

Κιν : 698 233 9977

 

 Εγγραφή

Για να επεξεργαστείτε τις παραγγελίες σας που έχουν τοποθετηθεί σε αυτόν τον ιστότοπο, πρέπει πρώτα να συμπληρώσετε τη φόρμα εγγραφής. Κατά τη διάρκεια της εγγραφής, θα πρέπει να δώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας, τα οποία περιλαμβάνουν το όνομά σας, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τον αριθμό τηλεφώνου και τη διεύθυνσή σας. Αυτές οι πληροφορίες χρησιμοποιούνται για την παροχή σημαντικών υπηρεσιών, όπως οι αυτόματες ενημερώσεις κατάστασης παραγγελιών μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

JUMP TO TOP

Save 30

10% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΕ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ HO.RE.CA 2018

Find Out More

HO.RE.CA 2018